Zin om de teamspirit van de collega’s een boost te geven na het zomerverlof?

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Om als team herenigd te worden? Zijn jullie tussen de 10 en de 60 deelnemers en hebben jullie 2 tot 4 uur tijd? Dinant Evasion maakt het ondenkbare waar door 2 unieke concepten aan te bieden in samenwerking met Ecco La Luna, een erkende bedenker van teambuildings en incentives.

Willen jullie uw analyse – en samenwerkingsvermogen aanwakkeren? Uw flair en geheugen eens testen? Word een detective en beleef een avontuur vol wendingen in Sherlock Sax. Een teamspel die zich op het land en in het water afspeelt: te voet in de straten van Dinant (dit jaar verkozen in de top 15 van European Best Destinations) en in elektrische bootjes op de Maas. Mogelijkheid tot een rondvaart met barbecue op de prestigeboot “Le Sax”.

Twijfel je tussen Dinant en Namen? Je hoeft niet te kiezen. De 2CV, tandem, vespa, e-bike en boot zijn uw bondgenoot tijdens de Condroz Rally, een zoektocht naar een verborgen schat. Verken de pittoreske dorpjes en de betoverende landschappen van deze streek. Kronkelende wegen, kastelen, tuinen, volkscaféetjes, … Er is zoveel te doen. Test onderweg jullie kennis en jullie samenwerkingsvermogen tijdens verschillende ludieke opdrachten. De communicatie tussen de deelnemers is hier cruciaal!

Voor meer informatie of een reservatie, gelieve ons te contacteren via event@dinant-evasion.be of op het nummer 0032 479/22.97.81 (Caroline Lennaertz, Event & Marketing Manager).

Dinant Evasion creëert emoties. Er wachten jullie meer dan 30 ludieke en sensationele activiteiten aan de rand van de Ardennen, een waaier aan teambuildingactiviteiten (Challenge Aventure op 18 hectare bos die uitkijkt op de Maas, rondvaarten, rally’s op elektrische boten, paintball, cruiserondvaart, afdaling per kajak op de Lesse, …). Evenementen 100% op maat gemaakt.

Ecco La Luna’s missie is om mensen te helpen om hun dromen waar te maken, ofwel in groep of individueel. Doelstelling: ervoor zorgen dat elke deelnemer zich openstelt tijdens een teambuildingsactiviteit, seminarie of incentive en zijn/haar persoonlijkheid op een creatieve, ludieke en eenvoudige manier in de verf zet.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Eventlocatie in Dinant – Hartje natuur of op een boot in de Ardennen – Dinant Evasion

Shares

You May Also Like

Bagatelle summer bar, een unieke zomer locatie, pal aan zee

Ostend Sea P’Lace pakt voor het 2de seizoen uit met hun eigen summer bar ...

Gentopia opent de Gentse Feesten voor families met een ludieke battle

Het Zuidpark is de place to be voor families met kinderen tijdens de Gentse ...

Zomer in Kasteelhoeve Wange

Op zoek naar een zonnige plek voor jouw vergadering, seminarie of teambuilding in de ...

Teambuilding in Domein Polderwind? Yes, you can!

In het West-Vlaamse Zuienkerke, middenin de polders, tussen het historische Brugge en badstad Blankenberge ...

MR Congrès élections locales 2018 à la Wild Gallery

La Wild Gallery a eu l’honneur d’accueillir le Mouvement Réformateur (MR) pour son congrès ...