Zin om de teamspirit van de collega’s een boost te geven na het zomerverlof?

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Om als team herenigd te worden? Zijn jullie tussen de 10 en de 60 deelnemers en hebben jullie 2 tot 4 uur tijd? Dinant Evasion maakt het ondenkbare waar door 2 unieke concepten aan te bieden in samenwerking met Ecco La Luna, een erkende bedenker van teambuildings en incentives.

Willen jullie uw analyse – en samenwerkingsvermogen aanwakkeren? Uw flair en geheugen eens testen? Word een detective en beleef een avontuur vol wendingen in Sherlock Sax. Een teamspel die zich op het land en in het water afspeelt: te voet in de straten van Dinant (dit jaar verkozen in de top 15 van European Best Destinations) en in elektrische bootjes op de Maas. Mogelijkheid tot een rondvaart met barbecue op de prestigeboot “Le Sax”.

Twijfel je tussen Dinant en Namen? Je hoeft niet te kiezen. De 2CV, tandem, vespa, e-bike en boot zijn uw bondgenoot tijdens de Condroz Rally, een zoektocht naar een verborgen schat. Verken de pittoreske dorpjes en de betoverende landschappen van deze streek. Kronkelende wegen, kastelen, tuinen, volkscaféetjes, … Er is zoveel te doen. Test onderweg jullie kennis en jullie samenwerkingsvermogen tijdens verschillende ludieke opdrachten. De communicatie tussen de deelnemers is hier cruciaal!

Voor meer informatie of een reservatie, gelieve ons te contacteren via event@dinant-evasion.be of op het nummer 0032 479/22.97.81 (Caroline Lennaertz, Event & Marketing Manager).

Dinant Evasion creëert emoties. Er wachten jullie meer dan 30 ludieke en sensationele activiteiten aan de rand van de Ardennen, een waaier aan teambuildingactiviteiten (Challenge Aventure op 18 hectare bos die uitkijkt op de Maas, rondvaarten, rally’s op elektrische boten, paintball, cruiserondvaart, afdaling per kajak op de Lesse, …). Evenementen 100% op maat gemaakt.

Ecco La Luna’s missie is om mensen te helpen om hun dromen waar te maken, ofwel in groep of individueel. Doelstelling: ervoor zorgen dat elke deelnemer zich openstelt tijdens een teambuildingsactiviteit, seminarie of incentive en zijn/haar persoonlijkheid op een creatieve, ludieke en eenvoudige manier in de verf zet.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Eventlocatie in Dinant – Hartje natuur of op een boot in de Ardennen – Dinant Evasion

Shares

You May Also Like

Teambuilding maar dan online door Weventures – Luik-Spa Businessland

Ook al vragen veel bedrijven hun werknemers om voorlopig thuis te blijven werken, dit ...

Verwen collega’s en zakenrelaties met een etentje in Michelles Pub & Brasserie in Izegem!

Het Bierkasteel verwelkomt je in het gloednieuwe concept Michelles Pub & Brasserie! Combineer jouw ...

Hoe ervaren klanten een Corona-proof event/vergadering?

Aan het woord –  Jo Kusseneers van De Bouwunie ‘Al de meeting & event ...

Zebrastraat Terras

Het Zebrateam heeft de afgelopen weken niet stil gezeten en heeft een leuk alternatief ...

Wijn teambuilding op afstand bij Cinéréa Benelux – Luik-Spa Businessland

Cinéréa Benelux heeft een nieuwe reeks virtuele activiteiten gecreëerd zodat u ook op afstand ...