Zomerbar Thirsty Toucan & Moon Gin slaan handen in elkaar en openen een unieke openlucht cinema!

“Koop lokaal” is een slogan die afgelopen maanden veel verscheen. Hierop spelen ondernemers Moon Gin & Van der Valk Hotel Beveren in. Ze slaan de handen in elkaar en pakken uit met een nieuw uniek concept in het Waasland: Moon Gin @ The Movies. Een openlucht cinema op het grasplein aan Thirsty Toucan Zomerbar waarbij iedereen kan komen genieten van de beste films onder de sterrenhemel met een heerlijk drankje in de hand.

Leuke extra aan zomerbar

Deze zomer is Thirsty Toucan Zomerbar terug te vinden aan het grasplein van Van der Valk Hotel Beveren. “Gezien de Gemeente Beveren alle evenementen tot eind augustus heeft geschrapt, was het niet toegestaan om onze concessie te plaatsen aan Kasteel Cortewalle”, vertelt Tim Van der Valk. Daarom hebben we ervoor gekozen onze zomerbar te plaatsen aan Hotel Beveren, tijdens het openingsweekend hebben we alvast gemerkt dat veel mensen opnieuw hun weg naar onze zomerbar vinden.

Je kan jou hier niet vervelen! Zo heeft Thristy Toucan twee alpaca’s staan, kan je komen pingpongen of petanque spelen. Bovendien organiseren zij ook een Aloha Night met de hippe poké bowls, een afterwork op donderdag of een heerlijke picknick of BBQ in het weekend. Er is voor ieder wat wils!

“De open air cinema is dan ook een fijne aanvulling op onze activiteiten!”, aldus de zaakvoerder.

Steeds fijne samenwerking met Moon Gin

Hotel Beveren organiseert al regelmatig evenementen in samenwerking met Moon Gin, zo zijn de bekende “Aftermoons” of de ginbeurs Gin City ook steeds een succes! Met hen samenwerken was dan ook een logische keuze. De naam Moon Gin @ The Movies is uiteraard helemaal toepasselijk, wanneer iemand een bezoekje brengt aan onze open air cinema zit er steeds een Moon gin & tonic in het ticket inbegrepen, iets dat bij iedereen steeds in de smaak valt! Tickets kosten € 11,50 per persoon, kinderen betalen € 7,50 en krijgen Tropico limonade bij aankomst.

Praktische info

De Thirsty Toucan Open Air Cinema is dagelijks geopend vanaf 3 juli tot en met 30 augustus en speelt meerdere vertoningen per dag.

  • Maandag: 14u15, 17u15 & 20u15
  • Dinsdag: 14u15, 17u15 & 20u15
  • Woensdag: 14u15, 17u15 & 20u15
  • Donderdag: 14u15, 17u15 & 20u15
  • Vrijdag: 14u15, 17u15 & 20u15
  • Zaterdag: 11u15, 14u15, 17u15 & 20u15
  • Zondag: 11u15, 14u15, 17u15 & 20u15

Stoeltjes worden voorzien en klanten worden aan tafel bediend met de heerlijkste snacks of andere verfrissende drankjes. Hier kan je dus een zalige zomeravond beleven met jouw bubbel!

Moon Gin @ The Movies opent dit weekend en speelt komende weken films zoals Bad Boys For Life, Aladdin, Star Wars 9, Parasite, Bohemian Rhapsadoy & Lion King. Dit is zeker een bezoekje waard! Tickets en info via https://www.ticketshotelbeveren.be/evenementen/

Vergaderlocatie in Beveren – Van der Valk Hotel Beveren

Shares

You May Also Like

Geweldige ruimtes voor uw vergaderingen!

Aan de poort van de Ardennen verwelkomt de Quartier Latin u in zijn 8 ...

Hotel Serwir gaat terug OPEN!

Maandag 24 augustus is het zover! Hotel Serwir gooit haar deuren open na een noodgedwongen ...

Disinfect lanceert nu ook mobiele benevelings-units voor snelle en veilige COVID-ontsmetting van grote publieksruimtes

Supermarkten, sportpaleizen, beursgebouwen, (hoge)scholen, cinemacomplexen… kunnen vanaf nu in een mum van tijd 100% ...

Footfall AI, de flexibele monitoring voor jouw evenement!

Bezoekers tellen wordt nog geregeld manueel gedaan. Dat is enorm tijdsintensief en vaak niet accuraat. ...

D-Day op het strand van Oostende: Operatie ‘Strandreservatie’ geslaagd

Slim uit uw kot Op vraag van de Dienst Toerisme van Oostende ontwikkelde StayAlert, ...