Zomertip van Veldeman: een transparante tent voor je bedrijfs- of privéfeest

Post Image
Post Image
Post Image

Iedere organisator van een feest – groot of klein – vreest ze wel: de aprilse grillen. Nochtans kunnen we in mei ook nog voor verrassingen komen te staan. Wanneer je voor je feest moet kiezen tussen een tuinfeest of een zaal, dan kies je wellicht voor de droogste oplossing. Zonde van de mooie natuur. Want niets is leuker dan feesten in een mooie omgeving. En dat kan, zelfs droog, met de transparante tenten van Veldeman.

Mix & Match

Als je kiest voor transparante zeilen, dan til je je event ongetwijfeld naar een hoger niveau. Logisch, want wat heb je aan een mooie omgeving als je ze niet kan zien? Steeds meer privé- en bedrijfsfeesten kiezen voor een mooi uitzicht en dus voor de transparante variant. Hierin beschikt Veldeman over een ruim aanbod: zowel  onze aluhallen, booghallen als  onze TFS kunnen in een transparante versie uitgevoerd worden. We besteden ook aandacht aan de totaalbeleving van je feest en helpen je graag met de inrichting. Wat dacht je ervan om deze eens af te stemmen op de omgeving waarin je feest plaatsvindt?

Misschien staat je tent niet in een groene omgeving, maar is ze wel gericht naar een bekend monument of gebouw. Een combinatie van transparante en witte tentzeilen kan in dit geval een mooie oplossing zijn. Sanicole Air Show vond in deze keuze de perfecte match: vanuit de tent konden de genodigden de vliegtuigen laag zien overvliegen. Van entertainment gesproken!

Transparante overdekte terrassen

Een van onze partners, Hendrickx Feesten, laat haar inspiratie graag de vrije loop en daarin spelen de transparante tenten van Veldeman een grote rol.  Zij opteren vaak voor een aan de tent aangesloten  transparante terrasoverdekking . Zo krijgt het ‘binnen maar toch buiten’-gevoel een nog hogere dimensie voor de gasten. En de mooie omgeving, die krijgen ze er gratis bij.

Warm zomerweer

Voor een transparante tent in de warme zomermaanden biedt airconditioning soelaas. Zo houden we onze tenten aangenaam koel.

Wij geven een heldere kijk op transparante partytenten

Je wil een feest organiseren in een mooie omgeving? Contacteer Veldeman voor meer informatie. Wij luisteren graag naar je wensen en stellen je alle mogelijkheden voor.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Productie, verhuur en verkoop van tenten en tijdelijke structuren – Veldeman

Shares

You May Also Like

Rijeka ontdekken ter land, ter zee of in de bergen

Waarom zou je wachten tot 2020 om Rijeka te ontdekken? Immers, dat is het ...

Loft aan het Water krijgt een nominatie voor de Meeting Awards

Loft aan het Water NOOZ is ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar ...

Wilt u graag brainstormen met uitzicht op de Schelde? – Seminar@home

Hip en trendy penthouse op de Sint-Michielskaai met schitterend zicht over de Schelde. Het ...

Spie Belgium koos voor DOCK3 om hun creativiteit

Een zittend diner hoeft niet altijd aan ronde tafels te zijn. DOCK 3 maakt ...

Wat is het verschil tussen een enkelzijdig bedrukte vlag of een dubbelzijdig bedrukte vlag?

Een enkelzijdig bedrukte vlag: De sublimatietechniek die Krekels gebruikt voor het bedrukken zorgt ervoor ...

The Oval Office gaat voor 0% seksisme

Verborgen camera toont aan dat Brusselaars wel tussenkomen bij seksuele intimidatie The Oval Office ...