Zwitserland nodigt uit!

Het is ondertussen een jaarlijkse traditie in de Meetings & Incentives kalender van Brussel/België: de networking workshops van het Switzerland Convention & Incentive Bureau in Brussel,  zal plaats vinden in oktober en u bent vriendelijke uitgenodigd om de data van 14 en 15 oktober in uw agenda’s te noteren.  

Op14 oktober worden de Incentive agentschappen en PCO’s uitgenodigd, op 15 oktober zijn de Organisatoren van meetings , seminaries en congressen in internationale bedrijven en associaties aan de beurt.

Deelnemers worden uitgenodigd om samen met onze partners de uitgebreide keuze aan mogelijkheden en evenementen in Zwitserland te ontdekken.

Zowel in robotica als in artificiële intelligentie, drones, nanotechnologie en biotechnologie, virtuele realiteit of cognitieve wetenschap, is Zwitserland één van de toonaangevende landen ter wereld wat innovatie en cutting-edge technologie betreft. En de MICE industrie geniet mee van deze vooruitgang in technologie, zowel voor organisatoren als suppliers. Alleen maar voordeel voor de gasten!!

In deze digitale wereld is het ondertussen noodzakelijk geworden om een rustpauze in te lassen van de technologie en tijd te maken om onszelf terug te ontdekken alsook de gemeenschap, de natuur en het leven in het algemeen. En dat is precies wat men in overvloed kan vinden in Zwitserland! Als één van de meest milieubewuste landen in de wereld met machtige bergen, donkere ravijnen, diepgroene bossen, schilderachtige meren, sprankelende watervallen en rustige alpenweiden, is Zwitserland de ideale bestemming voor teams om kwaliteitsvol met elkaar om te gaan, een stap terug te zetten om dichter bij elkaar te komen en te ontspannen, om zo beter op elkaar afgesteld te zijn. 

De keynote spreker en entertainer van de avond is Tom Meyers, een osteopaat met meer dan 15 jaar ervaring in werken met mensen die lijden aan psychosociale stress en techno-stress. Dit heeft hem ertoe aangezet een vernieuwende body-mind en educatieve Reaset Approach te ontwikkelen. Gedurende zijn uiteenzetting zal Tom de focus leggen op de uitdagingen die nieuwe technologieën zoals AI, AR, VR, robotics, IoT en ruimte toerisme betekenen voor het lichaam, het verstand en de ziel. Via zijn Futurize Yourself concept, brengt hij relevante en doelgerichte inzichten over de toekomst van de mens.

U kunt uw ideeën mee laten groeien in de creatieve sfeer van de Tech. Lounge of Bluepoint,  A. Reyerslaan, 80 in Brussel, met een aantal technologische snufjes om uit te testen. Parking ter plaatse.

13 Zwitserse partners zullen hun kwaliteitsvolle bestemmingen en venues voor meetings of incentives voorstellen, alsook een aantal originele en motiverende activiteiten.

Deze avonden zijn uitsluitend voorbehouden voor professionele organisatoren van meetings en incentives en zijn enkel per persoonlijke uitnodiging mogelijk bij te wonen. Om uw eigen persoonlijke uitnodiging of perskaart te bekomen, gelieve contact te nemen met myriam.winnepenninckx@switzerland.com.

Voor meer informatie of fotomateriaal, contact: Myriam Winnepenninckx, Switzerland Convention & Incentive Bureau (SCIB)

Tel.: 02 345 83 57, e-mail: myriam.winnepenninckx@switzerland.com

Het Switzerland Convention & Incentive Bureau (SCIB) is een organisatie zonder winstoogmerk die de leidinggevende conferentie bestemmingen, de nationale organisatoren van evenementen en transport vertegenwoordigt. Het SCIB is een centraal contactpunt waar u gratis onafhankelijke bijstand kunt vinden voor de planning van uw evenementen in Zwitserland.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Conventie bureau van Zwitserland – Switzerland Convention & Incentive Bureau

Shares

You May Also Like

#micellorca20 … Niet te missen!

Ik ben van nature een dromer, maar de meeste van mijn dromen laat ik ...

De ROI van uw aanwezigheid op Eventonline

In 2005 richtte ik Eventonline op. Het idee is ontstaan toen ik was tewerkgesteld ...

Domaine de Rymska: waar de tijd heeft stil gestaan

Het wordt stilaan een aangename traditie. Wanneer de zomer steevast eraan komt, zetten we ...

Claire Jeunhomme benoemd tot General Manager van NH Collection Antwerp Centre

Na het succesvol managen van NH London Kensington, zal Jeunhomme in september 2019 de ...

Hiptray – een unieke horeca innovatie!

Hip is de letterlijke vertaling van heup Tray heeft meerdere betekenissen zoals o.a. Bak ...

Dennenhof in Brasschaat neemt nieuw hotelgebouw met 42 luxekamers in gebruik

In 2018 vierde Van der Valk Hotel Dennenhof in Brasschaat zijn 60ste verjaardag. Dat ...