Zwitserland nodigt uit!

Het is ondertussen een jaarlijkse traditie in de Meetings & Incentives kalender van Brussel/België: de networking workshops van het Switzerland Convention & Incentive Bureau in Brussel,  zal plaats vinden in oktober en u bent vriendelijke uitgenodigd om de data van 14 en 15 oktober in uw agenda’s te noteren.  

Op14 oktober worden de Incentive agentschappen en PCO’s uitgenodigd, op 15 oktober zijn de Organisatoren van meetings , seminaries en congressen in internationale bedrijven en associaties aan de beurt.

Deelnemers worden uitgenodigd om samen met onze partners de uitgebreide keuze aan mogelijkheden en evenementen in Zwitserland te ontdekken.

Zowel in robotica als in artificiële intelligentie, drones, nanotechnologie en biotechnologie, virtuele realiteit of cognitieve wetenschap, is Zwitserland één van de toonaangevende landen ter wereld wat innovatie en cutting-edge technologie betreft. En de MICE industrie geniet mee van deze vooruitgang in technologie, zowel voor organisatoren als suppliers. Alleen maar voordeel voor de gasten!!

In deze digitale wereld is het ondertussen noodzakelijk geworden om een rustpauze in te lassen van de technologie en tijd te maken om onszelf terug te ontdekken alsook de gemeenschap, de natuur en het leven in het algemeen. En dat is precies wat men in overvloed kan vinden in Zwitserland! Als één van de meest milieubewuste landen in de wereld met machtige bergen, donkere ravijnen, diepgroene bossen, schilderachtige meren, sprankelende watervallen en rustige alpenweiden, is Zwitserland de ideale bestemming voor teams om kwaliteitsvol met elkaar om te gaan, een stap terug te zetten om dichter bij elkaar te komen en te ontspannen, om zo beter op elkaar afgesteld te zijn. 

De keynote spreker en entertainer van de avond is Tom Meyers, een osteopaat met meer dan 15 jaar ervaring in werken met mensen die lijden aan psychosociale stress en techno-stress. Dit heeft hem ertoe aangezet een vernieuwende body-mind en educatieve Reaset Approach te ontwikkelen. Gedurende zijn uiteenzetting zal Tom de focus leggen op de uitdagingen die nieuwe technologieën zoals AI, AR, VR, robotics, IoT en ruimte toerisme betekenen voor het lichaam, het verstand en de ziel. Via zijn Futurize Yourself concept, brengt hij relevante en doelgerichte inzichten over de toekomst van de mens.

U kunt uw ideeën mee laten groeien in de creatieve sfeer van de Tech. Lounge of Bluepoint,  A. Reyerslaan, 80 in Brussel, met een aantal technologische snufjes om uit te testen. Parking ter plaatse.

13 Zwitserse partners zullen hun kwaliteitsvolle bestemmingen en venues voor meetings of incentives voorstellen, alsook een aantal originele en motiverende activiteiten.

Deze avonden zijn uitsluitend voorbehouden voor professionele organisatoren van meetings en incentives en zijn enkel per persoonlijke uitnodiging mogelijk bij te wonen. Om uw eigen persoonlijke uitnodiging of perskaart te bekomen, gelieve contact te nemen met myriam.winnepenninckx@switzerland.com.

Voor meer informatie of fotomateriaal, contact: Myriam Winnepenninckx, Switzerland Convention & Incentive Bureau (SCIB)

Tel.: 02 345 83 57, e-mail: myriam.winnepenninckx@switzerland.com

Het Switzerland Convention & Incentive Bureau (SCIB) is een organisatie zonder winstoogmerk die de leidinggevende conferentie bestemmingen, de nationale organisatoren van evenementen en transport vertegenwoordigt. Het SCIB is een centraal contactpunt waar u gratis onafhankelijke bijstand kunt vinden voor de planning van uw evenementen in Zwitserland.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Conventie bureau van Zwitserland – Switzerland Convention & Incentive Bureau

Shares

You May Also Like

Bert Knuts verkozen tot nieuwe Voorzitter van het ACC Expert Center Event Marketing

De leden van het Expert Center Event Marketing hebben tijdens hun kwartaalmeeting Bert Knuts ...

Domaine de Rymska: een must visit venue!

Domaine de Rymska … Ik bezocht deze toplocatie voor de tweede keer en ik ...

De Grot van Han, met haar nieuwe spektakel Origin by Luc Petit, verkozen tot "World Best Event Location"!

Tijdens de finale van de BEA, World Best Event Awards, in Milaan op zaterdag 29 november werd de ...

The Oval Office verkozen tot Best World Event Agency

1 Grand Prix, 3 Gold Awards, 1 Bronze Award, 1 Special Award Vrijdagavond is ...

Den Berg brengt élk event op smaak met zijn inhouse catering

De liefde van uw gasten gaat door de maag. Geen geslaagd event dus zonder ...

New Balls Please creëert een handige tool: Live Strategy Roadmap

New Balls Please verzamelt haar live strategy expertise in een roadmap. De ervaring en ...