Zwitserse workshop 24.10.2018 – Act Like a Coach met Paul Van den Bosch

Het Switzerland Convention & Incentive Bureau met basis in Brussel, organiseert in oktober e.k. hun traditionele workshop en nodigt u nu reeds uit de datum van 24 oktober 2018 om 18u00 in uw agenda te noteren. Organisatoren van meetings en incentives in professionele incentive en event agentschappen, worden uitgenodigd de vele mogelijkheden voor meetings en evenementen in Zwitserland te komen ontdekken.

Het thema dit jaar is: Act like a Coach voor uitmuntendheid in uw prestaties. Dank zij de gevarieerde landschappen, het aangename klimaat biedt Zwitserland zeer zeker een grote keuze aan infrastructuren voor seminaries of conferenties, maar daarnaast is er ook een waaier aan mogelijkheden voor groepsactiviteiten in verschillende disciplines die sportief kunnen zijn, of ook nog domeinen zoals gezondheid, coaching of motivatie en dit in de mooiste venues en met uitmuntende service.

Het evenement vindt plaats op 24 oktober in Hof ter Musschen te Woluwe.

10 Zwitserse partners zullen er hun uitzonderlijke venues voor vergaderingen en originele en motiverende ideeën voorstellen.
Onze key-note speaker, Paul Van Den Bosch, zal ons voorleggen hoe uw teams te trainen en te motiveren om hoge toppen te scheren met hun prestaties.

Paul Van Den Bosch is licentiaat in lichamelijke opvoeding en bewegingsleer.

Sinds meer dan 30 jaar werkt hij nauw samen met top atleten die samen 5 Europese titels en 10 wereldtitels in 5 verschillende sport disciplines hebben veroverd. Hij is medeoprichter, samen met Bob Verbeeck, van het agentschap Golazo Sports, gespecialiseerd in sportieve marketing en hij is ook de bezieler van Energy Lab, een trainingscentrum voor sporters.

Gedurende zijn presentatie zal Paul een duidelijke link leggen tussen het coachen van sportlui en het coachen van zakenlui. Een nieuwe en erg interessante kijk op coaching en motivatie.

Deze avond is voorbehouden aan professionele meeting en incentive organisatoren en is enkel toegankelijk op uitnodiging. Om uw persoonlijke uitnodiging te bekomen, contacteer myriam.winnepenninckx@switzerland.com

Het Switzerland Convention & Incentive Bureau (SCIB) is een nationale organisatie zonder winstgevend oogmerk belast met de promotie van Zwitserland. Het vertegenwoordigt de voornaamste bestemmingen en dienstverleners op gebied van vergaderingen, congressen en incentives in Zwitserland. Zij staan voor u klaar met een luisterend oor en bieden u hulp aan bij het vinden van de ideale bestemming of hotel voor uw volgend evenement in Zwitserland. De diensten zijn gratis en zonder verplichting.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Conventie bureau van Zwitserland – Switzerland Convention & Incentive Bureau

Shares

You May Also Like

Skanna Horeca Uitzendbureau zet zich in voor klimaat met eigen duurzaamheidsmanager

Na meer dan 15 jaar gaat het strategisch roer van Skanna Horeca Uitzendbureau om: ...

Frédérique Meertens aan het hoofd van PXL-Congress

Met meer dan 30 jaar ervaring in de Hospitality sector en tot gisteren in ...

Hugo Slimbrouck leidt vanaf heden de EVENT Confederation

De eventsector maakt werk van haar toekomst. De EVENT Confederation stelt met Brussels Special ...

Coeur Catering zet ecologische visie kracht bij met nieuwe samenwerking met Go Forest

Coeur Catering gaat samenwerken met NGO Go Forest om ecologische visie verder kracht bij ...

Technopolis pakt uit met nieuw logo

Dit is Technopolis anno 2021! Wie Technopolis hoort, denkt onmiddellijk aan één ding: het ...

Yannick Bouts nieuwe general manager van Kasteel van Ordingen

Yannick Bouts wordt op 1 oktober de nieuwe general manager van het Kasteel van ...

Total-e, een totaalleverancier voor evenementen
met een unieke combinatie van diensten en materialen