Zwitserse workshop 24.10.2018 – Act Like a Coach met Paul Van den Bosch

Het Switzerland Convention & Incentive Bureau met basis in Brussel, organiseert in oktober e.k. hun traditionele workshop en nodigt u nu reeds uit de datum van 24 oktober 2018 om 18u00 in uw agenda te noteren. Organisatoren van meetings en incentives in professionele incentive en event agentschappen, worden uitgenodigd de vele mogelijkheden voor meetings en evenementen in Zwitserland te komen ontdekken.

Het thema dit jaar is: Act like a Coach voor uitmuntendheid in uw prestaties. Dank zij de gevarieerde landschappen, het aangename klimaat biedt Zwitserland zeer zeker een grote keuze aan infrastructuren voor seminaries of conferenties, maar daarnaast is er ook een waaier aan mogelijkheden voor groepsactiviteiten in verschillende disciplines die sportief kunnen zijn, of ook nog domeinen zoals gezondheid, coaching of motivatie en dit in de mooiste venues en met uitmuntende service.

Het evenement vindt plaats op 24 oktober in Hof ter Musschen te Woluwe.

10 Zwitserse partners zullen er hun uitzonderlijke venues voor vergaderingen en originele en motiverende ideeën voorstellen.
Onze key-note speaker, Paul Van Den Bosch, zal ons voorleggen hoe uw teams te trainen en te motiveren om hoge toppen te scheren met hun prestaties.

Paul Van Den Bosch is licentiaat in lichamelijke opvoeding en bewegingsleer.

Sinds meer dan 30 jaar werkt hij nauw samen met top atleten die samen 5 Europese titels en 10 wereldtitels in 5 verschillende sport disciplines hebben veroverd. Hij is medeoprichter, samen met Bob Verbeeck, van het agentschap Golazo Sports, gespecialiseerd in sportieve marketing en hij is ook de bezieler van Energy Lab, een trainingscentrum voor sporters.

Gedurende zijn presentatie zal Paul een duidelijke link leggen tussen het coachen van sportlui en het coachen van zakenlui. Een nieuwe en erg interessante kijk op coaching en motivatie.

Deze avond is voorbehouden aan professionele meeting en incentive organisatoren en is enkel toegankelijk op uitnodiging. Om uw persoonlijke uitnodiging te bekomen, contacteer myriam.winnepenninckx@switzerland.com

Het Switzerland Convention & Incentive Bureau (SCIB) is een nationale organisatie zonder winstgevend oogmerk belast met de promotie van Zwitserland. Het vertegenwoordigt de voornaamste bestemmingen en dienstverleners op gebied van vergaderingen, congressen en incentives in Zwitserland. Zij staan voor u klaar met een luisterend oor en bieden u hulp aan bij het vinden van de ideale bestemming of hotel voor uw volgend evenement in Zwitserland. De diensten zijn gratis en zonder verplichting.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Conventie bureau van Zwitserland – Switzerland Convention & Incentive Bureau

Shares

You May Also Like

Succesvolle muntlegging Blue Rhapsody

De toekomst van de eventbranche is in Nederland. De ultieme varende eventlocatie uit de ...

SkyNooz in Antwerpen, indrukwekkende penthouse voor al uw businesscontacten

Boutique concept – fabuleus uitzicht – persoonlijke service – unieke privéwellness – luxesuite Op ...

Chocolate Nation aanwezig tijdens Festivak

Chocolate Nation opent deze winter maar presenteert zich nu al exclusief op Festivak Op ...

#miceventoux20: het MICE-peloton beklimt de reus

Wie kent hem niet? De beklimming der beklimmingen, de hel op aarde waar menigeen ...

Innovatief luxury boutique hotel concept opent deuren in Gent

Pillows Grand Hotel Reylof Een boetiekhotel gaat niet alleen over het aantal kamers, het ...